domingo, 6 de abril de 2014

Treballs de Vanessa Moya

ACTIVITAT1: Es tracta d'un dominó en el qual es treballen els colors. Aquesta activitat està dirigida per a Educació Infantil i més concretament per a 4 anys. Es pot aprofitar que ja solen saber els colors per a treballar la lectoescriptura amb ells.

ACTIVITAT 2: Es tracta d'un dictat on apareixen les imatges dels personatges que habitualment solen aparèixer en els contes que tracten a l'aula. L'alumnat haurà d'escriure a través de l'escriptura espontània com s'escriuen els personatges de les imatges. Aquesta activitat està dirigida per a alumnes de 5 anys d'Educació Infantil o per a primer d'Educació Primaria.

ACTIVITAT 3: Es tracta d'un joc de cartes sobre la roba. Aquesta activitat pot anar dirigida per Educació Infantil. Si imprimim dues còpies podem ensenyar a jugar al memory.

ACTIVITAT 4: Es tracta d'un joc d' aparellament en el qual els alumnes han de relacionar la paraula (escrita amb lletra lligada) amb la seua imatge. Aquesta activitat estaria dirigida per a alumnes de 5 anys d'Educació Infantil o per a primer d'Educació Primària.





No hay comentarios:

Publicar un comentario